پیتزا در ایران به دو گونه یافت می شود. پیتزاهای ایتالیایی و پیتزاهای معمولی . پیتزاهای معمولی که در ایران رایج هستند مانند پیتزا مخصوص و پیتزا مخلوط . در سایر نقاط دنیا بیشتر پیتزاهای ایتالیایی پخت می شوند . این غذا در ایران سابقه حدودا ۲۰ ساله دارد و قبل از آن غذاهای فست فودی در ایران رواج نداشته است . دیباچه ی فرهنگ ادب فارسی معادل این وازه را کش لقمه نامیده است. 

 

 

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − 1 =